Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Skuter Elektrik Razor Power Core E90 (E zezë / Rozë)

L

L

S’ka stok

Skuter Elektrik Razor Power Core E90 (E zezë / Rozë)

L

Ky skuter elektrik Razor Power Core E90 është dizenjuar për argëtim të vazhdueshëm, dhe rritje të kohës së udhëtimit deri në 80 minuta

 • Shpejtësi deri në 10 mph (16 kmh)
 • Deri në 80 minuta përdorim të vazhdueshëm.
 • Ndizet me buton, në motorin e shpërndarësit të rrotave.
 • Butoni i mbytjes .
 • Mosha 8 e lart.
 • Frena e përparme që operohen me dorë.
 • Peshë maksimale të përdoruesit deri 54 kg.

S’ka stok

SKU: 125531 Kategori: ,

Përshkrim

 • Marka- Razor
 • Ngjyra- e zezë & jeshile
 • Materiali i rrotave- Poliuretani
 • Madhësia e rrotës – 15 Centimetra
 • Lloji i rrotave – Flashrider 360
 • Motor me fuqi  90W
 • Koha e karikimit-  12 ore
 • Voltazhi i baterisë – 12V
 • Bateri 7000 mAh