Shopping Cart

No products in the cart.

Smart Watch Garmin Vivoactive 3 GPS Silver Hardware/Black Band

24,990 L

GPS Smartwatch with Music Storage and Playback
Shkarkoni me lehtësi deri në 500 këngë në orën tuaj dhe lidheni me kufje Bluetooth® (shiten veçmas) për të dëgjuar pa telefon.
Garmin Pay ¹ zgjidhje pagese pa kontakt™ ju lejon të bëni pagesa të përshtatshme me orën tuaj, në mënyrë që të lini paratë dhe kartat tuaja në shtëpi.
Personalizimi ekranit me mijëra modele të ndryshme orësh, aplikacionesh, etj me dyqanin Connect IQ™.
Më shumë se 15 aplikacione sportive të para -ngarkuara, duke përfshirë joga, vrapim, not, stërvitje me forcë dhe shumë më tepër; përdorni stërvitje të para -ngarkuara, ose krijoni dhe shkarkoni ato me porosi.
Monitoroni nivelin tuaj të fitnesit me VO2 max dhe vlerësimet e moshës së fitnesit, plus mbani një sy se si e përballoni stresin²
Jetëgjatësia e baterisë³: deri në 7 ditë në modalitetin e orës inteligjente dhe deri në 5 orë në GPS me modalitetin e muzikës.

S’ka stok

SKU: 127089 Kategori: , Etiketë: