Shopping Cart

No products in the cart.

Smart Watch Kronos II Pink

3,591 L

– Moye Kronos II Smart Watch është një orë inteligjente sportive e krijuar për të gjithë ata që duan një mënyrë jetese të shëndetshme dhe monitorim të aktiviteteve të jetës.

– Funksionet e orës janë të matë rrahjet e zemrës, presionin e gjakut dhe nivelet e oksigjenit në gjak.

– Ora mat gjithashtu numrin e hapave të ndërmarrë, kilometrazhin dhe numrin e kalorive të djegura.

– Përveç kësaj, ju do të jeni në gjendje të monitoroni aktivitetet tuaja sportive dhe cilësinë e gjumit.

– Ekrani 2,7 cm tregon kohën, datën dhe statusin e baterisë.

– Do të mund të merrni njoftime SMS, njoftime nga aplikacionet dhe njoftime për thirrjet hyrëse nga telefoni juaj celular.

SKU: 128341 Kategori: , , ,

Specifikimet:

Procesor SYD8811
Bateria 140 mAh
Lidhshmëria Bluetooth 5.2
Rezistencë ndaj ujit IP67
Madhësia e ekranit 2.7 cm

Marka

Ngjyra