Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Sonic Colors Ultimate: Launch Edition – Xbox Series X

3,590 L

3,590 L

Sonic Colors Ultimate: Launch Edition – Xbox Series X

3,590 L

Përdorni shpejtësinë rrufe të Sonic për të çliruar Wisps dhe për të mësuar sekretet e fuqive të tyre mahnitëse ndërsa eksploroni gjashtë botë unike shumëngjyrëshe, secila e mbushur me armiq të rrezikshëm dhe pengesa për t’u kapërcyer.
Tani me pamje mahnitëse të përmirësuara, veçori shtesë, një modalitet të ri loje dhe lojë të përmirësuar – kjo është përvoja përfundimtare e Sonic Colors
Sonic do të testohet në këtë udhëtim emocionues për të çliruar Wisps – por me ndihmën e tyre dhe tuajën, është një provë që ai do ta kalojë me ngjyra fluturuese
Eksploroni dhe aventuroni nëpër mjedise zhytëse, si një mal i ëmbël i mbushur me ëmbëlsira të këndshme ose një park Akuariumi i mbushur me jetë detare dhe pishina të panumërta – të gjitha të përqendruara rreth një parku misterioz astro-dëfrues
Bonus për porositje paraprake – Baby Sonic zinxhir

SKU: 127867 Kategori: , Etiketë: