Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Speak Out Showdown – Lojë tavoline

3,690 L

3,690 L

S’ka stok

Speak Out Showdown – Lojë tavoline

3,690 L

Speak Out Showdown është lojë elektronike sfide ‘kokë më kokë’ me tinguj qesharake dhe ndërprerje të rastësishme. Lojtarët në të njëjtën kohë përpiqen t’i bëjnë shokët e tyre të skedojnë me saktësi fraza më të sakta sesa kundërshtarët e tyre, por dora e njësisë elektronike të ndërprerësve përcakton rastësisht kur është radha juaj të flisni dhe kur nuk është kështu! Frazat në karta përdorin kombinime specifike të shkronjave që është e vështirë të thuhen pa aftësinë për të mbyllur gojën. Kartat mblidhen për frazat me mend të saktë. Të dy lojtarët ndërrohen në mënyrë që partneri i tyre të kthehet duke thënë fraza. Pas dy raundeve, ekipi në fund me më shumë letra, fiton!

S’ka stok

SKU: 125249 Kategori: