Speaker Logitech S-120 – for PC

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,200 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Speaker Logitech S-120 – for PC

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,200 L.

Gjithçka që ju duhet nga një sistem boksash audio i thjeshtë dhe i përballueshëm.

SKU: 127805 Kategori: , Etiketa: ,

2.0 stereo speaker system
Compact size that delivers high quality audio without using too much space
Response Bandwidth: 50Hz 20KHz
2.2 Watt, nominal Output Power
Convenient headphone jack for private listening, built in knob for easily adjusting volume
Frequency response: 50 Hz – 20 kHz
AC Power Cord Length: 1.5m
Cable between satellite speakers: 1.2m
Headphone jack: 3.5mm

Speaker Logitech S-120 – for PC

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,200 L.