Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Speaker Logitech Z200

5,390 L

5,390 L

Speaker Logitech Z200

5,390 L

Me fuqi maksimale prej 10 vat, altoparlantët multimedialë Logitech Z200 japin tingull të plotë dhe të qartë në një dizajn modern. Nëpërmjet modelit të katër drejtuesve të altoparlantëve prodhoni një tingull stereo të balancuar me tingull që mbush dhomën – pavarësisht nëse muzika juaj vjen nga dhoma e gjumit, në studioja apo dhoma e ngrënies. Gjithashtu, i pajisur me cilësim të përshtatshëm audio: kontroll i integruar i volumit dhe çelës On/Off në pjesën e përparme të altoparlantit si dhe një komandim basi në faqe, për të rregulluar basin sipas shijes tuaj.

SKU: 127802 Kategori: , Etiketë: