Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Speaker Logitech Z213 – speaker system – for PC

5,990 L

5,990 L

Speaker Logitech Z213 – speaker system – for PC

5,990 L

Altoparlantët Logitech ® Multimedial Z213 kanë një subwoofer me pamje nga poshtë me diametër 10 cm, me muzikën, filmat dhe lojërat e tij të pasura e të fuqishme me bas. Rregulloni basin me kontrollin e dhënë dhe përdorni çelësin e ndezjes/fikjes, kontrollin e volumit dhe folenë e kufjeve në pajisjen e përshtatshme të kontrollit me tela. Sistemi i altoparlantëve multimedial Z213 jep një cilësi të shkëlqyer tingulli dhe merr vetëm pak hapësirë ​​në tryezën tuaj për shkak të modeleve të tij kompakte dhe të pjerrëta. Subwoofer: 183 x 130 x 193 mm
Çdo satelit: 142 x 79 x 76 mm

SKU: 127801 Kategori: , Etiketa: ,