Switch Animal Crossing New Horizons

Çmimi origjinal qe: 7,790 L.Çmimi i tanishëm është: 7,050 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Animal Crossing New Horizons

Çmimi origjinal qe: 7,790 L.Çmimi i tanishëm është: 7,050 L.

  • Ndërtoni komunitetin tuaj nga e para në një ishull të shkretë, i mbushur me mundësi; Krijoni largimin tuaj personal dhe personalizoni karakterin, shtëpinë tuaj, dekorimet, madje edhe vetë peisazhin.
  • Mblidhni materiale për të ndërtuar gjithçka, nga mobiljet te mjetet. Pastaj, përdorni atë që krijoni për t’i dhënë ishullit tuaj një prekje personale.
  • Njihuni me banorët e ishullit, kopshtin, peshkun, dekoroni, gjueti për fosile etj.
  • Tregoni parajsën tuaj – Luaj në të njëjtin sistem me gjithsej 4 persona, ose luajini së bashku në internet ose përmes telit lokal për argëtim me deri në 8 lojtarë.
SKU: 123513 Kategori: , Etiketë:
Switch Animal Crossing New Horizons

Çmimi origjinal qe: 7,790 L.Çmimi i tanishëm është: 7,050 L.