Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Atelier Rysa 2 Lost Legends & The Secret Fairy

7,190 L

7,190 L

Switch Atelier Rysa 2 Lost Legends & The Secret Fairy

7,190 L

Bashkohuni me Ryzan dhe grupin e saj të miqve djallëzorë që duan të argëtohen, ndërsa ata nisen për një aventurë krejt të re në kryeqytetin mbretëror të ashra-am Baird. Eksploroni rrënojat e lashta ndërsa kërkoni të vërtetën prapa misterit të legjendave të Humbura.
zbuloni sekretet e zanës misterioze, fi.
aventura nëpër mjedise të gjalla në mënyra të reja emocionuese. Teknikat e reja të zbuluara i lejojnë Ryza -s të notojë, të ngjitet, të lëkundet dhe të kalërojë krijesa për të lundruar në mjediset e saj, të gjitha këto janë të reja në serinë Atelier.
Aftësia e notit të Ryza -s jo vetëm që do ta lejojë atë të gjejë një sasi të madhe të materialeve ujore, por gjithashtu të gjejë një hapesire unike nënujore.
luani në shtëpi ose në lëvizje: në dispozicion si në PlayStation4 ashtu edhe në Nintendo Switch Këtë dimër

SKU: 126270 Kategori: ,