Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Bravely Default II

7,190 L

7,190 L

Switch Bravely Default II

7,190 L

Udhëtoni nëpër botë në kërkim të katër Kristaleve me Heronjtë e Dritës
Pamjet vizuale tërheqëse sjellin pamje dhe karakter të detajuar në mjedise të gjera
Balanconi rrezikun dhe shpërblimin në betejat e bazuara në kthesë me sistemin e betejës Brave dhe Default të kthyer
Humbni shefat që mbajnë yje për të marrë punë unike si Bard dhe Vanguard
Hyrje krejt e re në Serinë Bravely të Square Eni

SKU: 126211 Kategori: , Etiketë: