Switch Crash Team Racing Nitro-Fueled

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Crash Team Racing Nitro-Fueled

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.

Crash është përsëri në vendin e shoferit!

Bëhuni gati të shkoni në finish me Crash ™ Team Racing Nitro-Fueled. Experience dhe përvoja autentike CTR plus shumë më tepër, tani plotësisht e ri-modeluar dhe e rishikuar deri në maksimum:

– Ndizni motorët tuaj me mënyrat origjinale të lojës, karakteret, gjurmët, ndezjet e energjisë, armët dhe kontrollet
– Lavdi në kartat shtesë, pista dhe arena nga Crash ™ Nitro Kart
– Garo në internet me miqtë dhe mposht konkurrencën ne tabelat e renditjes në internet.
– Personalizoni udhëtimin tuaj dhe nxirrni jashtë garën tuaj.

SKU: 122314 Kategori: , Etiketë:
Switch Crash Team Racing Nitro-Fueled

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.