Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Crazy Chicken Kart 2

3,590 L

3,590 L

Switch Crazy Chicken Kart 2

3,590 L

7 shoferë, 8 pista hipoteke, 10 armë dhe ngritje të energjisë kundër 6 kundërshtarëve të AI
modaliteti lokal multiplayer me 2-4 vozitje në ekran të ndarë
mënyra multiplayer në internet me 2-7 lojtarë
kampionate emocionuese
tabelat më të mira të kohës

SKU: 127145 Kategori: ,