Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Donkey Kong Country Tropical Freeze

7,190 L

  • Eksploroni nivele që përdridhen, kthehen dhe transformohen në mënyra të papritura, ndërsa kamera rrotulluese, dinamike e lojës ju ndihmon të shijoni plotësisht ishujt e larmishëm dhe të gjallë të kësaj loje.
  • Zotëroni një sërë lëvizjesh të veçanta, përfshirë aftësitë unike si paketa jet e Diddy Kong, bishti i bishtit të Dixie Kong dhe kërcimi i kallamit të Cranky Kong.
  • Kapërceni sfidat, luftoni me armiqtë dhe bosët e ftohtë dhe rigjeni shtëpinë e vjedhur të Kongsit.
  • Kërkoni një mori koleksionesh që do t’ju mundësojnë të zhbllokoni përmbajtje shtesë dhe të grumbulloni artikuj të dobishëm.
  • Argëtohuni me sfidën e lojës origjinale, plus një mënyrë të re opsionale që e bën lojën më të arritshme për lojtarët më të rinj dhe më pak përvojë, si dhe për ata që kërkojnë një përvojë më të qetë të lojrave.
  • Për herë të parë në serinë Donkey Kong Country, luani si Funky Kong.
  • Funky Kong ka zemra shtesë dhe aftësi të dobishme si kërcimi i dyfishtë, rri pezull, rrotullime pafund, tapa nënujore pafund dhe rezistencë nga thumbat.
  • Ndani aventurën me një mik.
  • Gjatë lojës në bashkëpunim mes 2 lojtarëve, secili lojtar mund të përdorë një kontrollues të vetëm Joy Con, kështu që nuk kërkohen pajisje shtesë.
SKU: 119463 Kategori: , Etiketë: