Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Doom Slayers Collection (Code In A Box)

4,150 L

4,150 L

Switch Doom Slayers Collection (Code In A Box)

4,150 L

Koleksioni DOOM Slayers i kalon lojtarët në më shumë se dy dekada të vrasjes së demonëve – nga lojërat klasike që popullarizuan revole në personin e parë deri te rindezja e ekskluzivitetit të preferuar nga fansat, përdorni një arsenal armësh të fuqishme ndërsa luftoni me hordhitë e demonëve në Mars, në Toka dhe përtej Ferrit në katër lojëra të vlerësuara nga kritikët: DOOM, DOOM II, DOOM 64, DOOM 3 dhe DOOM (2016).

SKU: 127651 Kategori: , , Etiketa: ,