Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Harvest Moon One World

6,290 L

6,290 L

Switch Harvest Moon One World

6,290 L

Eksploroni 5 zona unike dhe shumëngjyrëshe: kullotat e gjera të kalisonit, plazhet e mrekullueshëm të Halo Halo, nxehtësia e egër e shkretëtirës e pastilës, kodrat komode të Lebkuchen dhe malet me dëborë të salmiakki!
Luani si djalë apo vajze. Një nga 5 beqarët e pashëm dhe 5 beqaret e bukura, secila me personalitetin dhe historinë e tyre unike!
Rritni dhe mbani kafshë të tilla si lopë, dele, dhi dhe madje edhe drere!
Përdorni fermën tuaj zgjeruese për të udhëtuar me lehtësi nga një zonë në tjetrën!

SKU: 126230 Kategori: , Etiketë: