Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Journey To The Savage Planet

4,050 L

  • Mirësevini në Programin e Pionierit! Në këtë lojë aventureske optimiste dhe plot ngjyra, ju luani si rekrutimi më i ri në Kindred Aerospace.
  • I rënë në një planet të panjohur me pak pajisje dhe pa ndonjë plan të vërtetë, duhet të eksploroni, katalogoni florën dhe faunën e huaj dhe të përcaktoni nëse ky planet është i përshtatshëm për banim njerëzor.
  • Por mbase ju nuk jeni i pari që vini këmbë këtu…  në aventurë! Fat të mbarë – dhe ki kujdes!
SKU: 124167 Kategori: ,