Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Knock Out Home Fitness

3,590 L

3,590 L

Switch Knock Out Home Fitness

3,590 L

Fitnes i vërtetë i plotë i trupit në shtëpi – Përshtatuni në shtëpi me ushtrime intensive me djegie kalori të bazuara në lëvizjet nga boksi dhe artet e tjera marciale si karate, kung-fu dhe Muay Thai
Përfundoni stërvitje intensive ditore në rreth 15 minuta – nga modaliteti i stërvitjes personale, ku një rutinë është e para-programuar për ju, në modalitetin 3-minutësh të fitnesit, ku mund të zgjidhni stërvitje specifike me intensitet të lartë, ka mënyra për t’iu përshtatur çdo stili jetese ose orar
Kontrolloni përparimin tuaj me “Raporti im” – Fokusohuni te rezultatet me funksionin elegant “Raporti im” për të rishikuar kalendarin tuaj, për të parë sa shpesh dhe sa kohë keni ushtruar dhe për të mësuar numrin total të kalorive të djegura dhe veprimet e kryera të gjitha në një vend
Katër trajnerë personalë janë këtu për ju – një kastë shumëngjyrësh prej 4 trajnerësh personalë, duke filluar nga miqësorët tek ata të rreptë, do t’ju udhëheqin përmes programeve të personalizuara të stërvitjes Të krijuara për t’ju ndihmuar të përmbushni qëllimet tuaja individuale dhe të ofroni diçka të re çdo ditë

SKU: 127652 Kategori: , Etiketë: