Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Lego Harry Potter Collection 1-7

4,990 L

  1. 2 video-lojërat më të shitura të ri-krijuara në 1 paketë.
  2. Paketa DLC e përfshirë në disk që përmban 5 magji kanto, densaugeo, ducklifors, malodors dhe tentaclifors.
  3. Bëni një udhëtim ndërveprues nëpër një mori vendndodhjesh ikonike nga filmat e dashur me humor dhe sharm LEGO.
SKU: 120732 Kategori: , Etiketë: