Switch Lego Marvel Super Heroes 2

4,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Lego Marvel Super Heroes 2

4,990 L

Është çështje kohe! Bashkohuni me Super Heronjtë dhe Super horat tuaj të preferuar nga epoka dhe realitete të ndryshme ndërsa shkojnë ballë për ballë me Kang,  Pushtuesi që udhëton në kohë në një aventurë krejt të re, origjinale, LEGO® Marvel Super Heroes 2!

Luaj si Gardianët e Galaxy, Spider-Man, Thor, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin dhe dhjetra Marvel Super Heronj dhe personazhe negativ të tjerë në këtë betejë kozmike në të gjithë qytetin e shkatërruar nga Kronopolis!

Udhëtoni nëpër toka – nga Egjipti i Lashtë në Perëndimin e Vjetër, Sakaar dhe Qytetin e Nju Jorkut në 2099 – dhe transportoni objekte ose personazhe nëpër shekuj! Dhe, me mënyra të reja beteje, miqtë dhe familja mund të luajnë kundër njëri-tjetrit në një seri sfidash tematike dhe arenave të betejës!

SKU: 118502 Kategori: , Etiketë:
Switch Lego Marvel Super Heroes 2

4,990 L