Switch Lego The Incredibles

Çmimi origjinal qe: 4,990 L.Çmimi i tanishëm është: 4,490 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Lego The Incredibles

Çmimi origjinal qe: 4,990 L.Çmimi i tanishëm është: 4,490 L.

  • Lojtarët duhet të punojnë së bashku dhe të kombinojnë aftësitë ikonike dhe fuqitë unike të familjes Parr për të ndërtuar struktura masive LEGO
  • Lojtarët mund të kryejnë misione anësore të mbushura me aksione dhe të mposhtin super te këqinjt që kontrollojnë rrethet e qytetit në një botë të hapur që ofron një përvojë interesante të lojës falas
  • Lojtarët mund të modifikojnë pamjen dhe aftësitë e karakterit të tyre duke përdorur një temë të personalizuar në mënyrën Edna E.
SKU: 120731 Kategori: , Etiketë:
Switch Lego The Incredibles

Çmimi origjinal qe: 4,990 L.Çmimi i tanishëm është: 4,490 L.