Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Luigi’s Mansion 3

7,050 L

  • Kap fantazmat dhe zgjidh enigma për të shpëtuar Marion dhe miqtë në hotelin Resort ; Secili kat i këtij hoteli të lartë është me tema te caktuara, nga zbukurimet te enigmat dhe tek shefi.
  • Shfrytëzoni funksionet e Poltergust G-00 plotësisht të reja: Fantazmat Pummel me një goditje, thyejnë mbrojtjen me Suction Shot dhe rikthejnë grupet me një Shpërthim;
  • Luigi mund të thërrasë dhe kontrollojë Gooigi, 2 fishin e tij të gjelbër, i cili mund të bëjë atë që Luigi nuk mund; Gooigi mund të kalojë nëpër hapësira të ngushta, të ecë lart dhe të ndihmojë Luigi të kapërcejë pengesat.
  • Ndryshoni midis Luigi dhe Gooigi në një lojtar të vetëm, ose lini një mik të luajë si Google për bashkëpunimin me 2 lojtarë.
  • Deri në 8 lojtarë mund të punojnë së bashku për të ngjitur Scarescaper përmes wireless lokale ose në internet; Skuadra Luigi vs skuadra Gooigi në një betejë në mini-lojë për të parë se cili është ekipi përfundimtar i gjuetarëve të fantazmave.
SKU: 122879 Kategori: , Etiketë: