Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Mario Golf Super Rush

7,790 L

7,790 L

Switch Mario Golf Super Rush

7,790 L

Një Mario i ri, i mbushur me përmbajtje vjen në sistemin Nintendo Switch
Kontrollet e thjeshta dhe një matës i përmirësuar i goditjes e bëjnë këtë një lojë për fillestarët dhe profesionistët
Mbani gjelbër të freskët me disa mënyra si Golf Standard, Speed ​​Golf, modaliteti i tregimit dhe më shumë
Tee off njëkohësisht me deri në tre personazhe të tjerë dhe garoni nëpër kursin në Speed ​​Golf
Fitoni përvojë dhe nivelojini statistikat tuaja për t’u ngjitur në krye të klasës tuaj në modalitetin e tregimit

SKU: 126886 Kategori: , Etiketë: