Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Mario Kart Live Circuit Luigi (Set)

12,170 L

12,170 L

Switch Mario Kart Live Circuit Luigi (Set)

12,170 L

  • Përdorni sistemin tuaj Nintendo Switch për të kontrolluar një Mario Kart të jetës reale.
  • Krijoni një kurs në shtëpinë tuaj duke vendosur porta dhe shikoni garën të marrë jetë në ekran në realitetin e shtuar.
  • Karti do të reagojë ndërsa rritni, goditni sende dhe lëvizni gjatë rrugëtimit.
  • Shkyçni mjediset në lojë, portat, kostumet dhe më shumë ndërsa luani.
  • Deri në 4 lojtarë mund të garojnë nëpër shtëpi së bashku (kërkohen lojëra shtesë, sisteme dhe karta; Shiten veçmas)
Kategori: Etiketë: