Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Mercusys Ms105 (Eu)

990 L

990 L

Switch Mercusys Ms105 (Eu)

990 L

Mercusys Ms105

  • Ndërrimi i desktopit me 5-porta 10 / 100Mbps.
  • Pesë porte RJ45 automatike për negociata 10 / 100Mbps me mbështetje automatike MDI / MDIX.
  • Wired lehtëson zgjerimin e rrjetit.
  • Dizajn kompakt për rregullim fleksibël.
  • Instalimi , nuk kërkohet asnjë konfigurim.
  • Performanca reale ndryshon në përputhje me aplikimet dhe kushtet mjedisore.
SKU: NESWI0006 Kategori: , Etiketë: