Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch New Pokemon Snap

7,020 L

7,020 L

Switch New Pokemon Snap

7,020 L

Shikoni një anë tjetër të Pokemonit në një aventurë të re të fotografimit, vetëm në Nintendo Switch
Eksploroni ishuj të panjohur me pamje si xhungla të harlisura dhe plazhe tropikale gjatë udhëtimit tuaj
Hulumtoni Pokemon të ndryshëm në habitatet e tyre natyrore dhe kapni sjelljet Pokemon që normalisht nuk i shihni
Njihuni me Profesor Mirror dhe punoni me të për të zbuluar misterin e fenomenit Illumina dhe Pokemon me një shkëlqim të veçantë që mund të gjendet në rajonin e Lental
Bëni fotografi në lojë për të bërë Pokemon tuaj Photode

SKU: 126233 Kategori: , Etiketë: