Shopping Cart

No products in the cart.

Switch New Super Mario Bros U Deluxe

7,790 L

Bashkohuni me Mario, Luigi dhe miqtë për argëtim me një lojtar ose multiplayer në çdo kohë, kudo!

Merrni dy aventura miqësore për familjen, duke lëvizur anash me deri në tre miq * ndërsa përpiqeni të shpëtoni Mbretërinë e Kërpudhave.

Përfshin lojërat e reja Super Mario Bros U, më të vështira e më të shpejta si dhe Lojërat e reja të Super Luigi U – të dyja këto përfshijnë Nabbit dhe Toadette si personazhe të luajtshëm!

SKU: 120992 Kategori: , Etiketë: