Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Ni No Kuni II: Revenant Kingdom-Princes Edition

4,990 L

4,990 L

Switch Ni No Kuni II: Revenant Kingdom-Princes Edition

4,990 L

Histori epike gjithëpërfshirëse dhe e drejtuar nga personazhet: Luaj si një nga tre heronjtë kryesorë, duke shpëtuar dhe ndërtuar ushtrinë tuaj personale në një udhëtim udhëheqjeje, mbijetese dhe sakrifice. Ndërsa eksploroni sferën, historia juaj ndryshon ndërsa zhvilloni karakterin tuaj dhe formësoni idealet e tyre: pushtet, anarki, rregull dhe finesë. Çdo vendim që merrni në udhëtim ka një efekt domethënës në rezultatin ndërsa shpaloset historia juaj.
botë unike masive për t’u zbuluar: bota e antara është e hapur dhe e pjekur për eksplorim. Zbuloni vende të fshehura, të mbushura me thesare të patreguara dhe armiq të rrezikshëm, të ofruara me grafika mahnitëse dhe kinematografi magjepsëse, duke ruajtur fantazinë epike të Lartë të luftës së dëshpëruar, në mbarë botën. Antara është një shtëpi e madhe me një mijë mrekulli, sekrete dhe krijesa unike për lojtarët për t’u zbuluar.
skuadër dhe pajisje të personalizueshme: çdo skuadër e ushtrisë ka grupin e vet të aftësive dhe pamjes vizuale. Ndërtoni ushtri me njerëz, kukudhë, trollë dhe krijesa të tjera që do të luftojnë me ju gjatë pjesës më të madhe të aventurës suaj, duke zhvilluar lidhje ose rivalitete të qëndrueshme. Përmirësoni aftësitë e tyre dhe tuaja personale me plaçkën e mbledhur në një botë të madhe fantazie.
thellësia taktike në fushën e betejës: mjedisi dhe peizazhi kanë rëndësi në lojtarët e King’s Bounty II do të ndeshen me lloje të ndryshme terreni, duke ndikuar drejtpërdrejt në taktikat e fushës së betejës. Nga veçoritë e reja si vija e shikimit për njësitë me varg deri tek sfidat e rrugëtimit – çdo betejë unike në mënyrën e vet.

SKU: 127591 Kategori: , Etiketë: