Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Ori And The Blind Forest

4,950 L

  • Pylli i Nibel po vdes!
  • Pas një stuhie te fuqishme vihen në lëvizje një sërë ngjarjesh shkatërruese.
  • Ori duhet të udhëtojë, të gjej guximin dhe të përballet me një urrejtje të errët për të shpëtuar pyllin e Nibel.
  • “Ori dhe Pylli i Verbër” tregon përrallën e një jetimi të ri të destinuar për heroizma, përmes një Platforme “Veprimi-mahnitës” të krijuar nga Moon Studios.
  • Duke shfaqur vepra arti të pikturuara me dorë, performancë të animuar me përpikëri të personazheve, një rezultat plotësisht të orkestruar dhe dhjetëra karakteristika të reja në Edicionin Definitiv, “Ori dhe Pylli i Verbër”
  • Eksploron një histori thellësisht emocionale rreth dashurisë dhe sakrificës dhe shpresës që ekziston tek të gjithë ne .
SKU: 125457 Kategori: , Etiketë: