Switch Panda Hero (Code In A Box)

Çmimi origjinal qe: 2,290 L.Çmimi i tanishëm është: 1,790 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Panda Hero (Code In A Box)

Çmimi origjinal qe: 2,290 L.Çmimi i tanishëm është: 1,790 L.

  • Kërcim emocionues  dhe argëtim me vrapim në mbi 50 nivele.
  • 4 botë të ndryshme, të krijuara me imagjinatë.
  • Kapërceni rreziqet e shumta për të arritur qëllimin tuaj.
  • Kundërshtarë të ndryshëm sfidues ju pengojnë.
  • Luftime emocionuese  me “bosin” në nivelin e fundit të secilës botë
  • Orë lojë me një faktor të lartë varësie!
SKU: 124962 Kategori: , Etiketë:
Switch Panda Hero (Code In A Box)

Çmimi origjinal qe: 2,290 L.Çmimi i tanishëm është: 1,790 L.