Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Paper Mario The Origami King

7,190 L

Mbretëria është shkatërruar nga një kërcënim origami!

Bashkohuni me Mario dhe partnerin e tij të ri, Olivia, ndërsa ata luftojnë me Ushtarët e këqij , riparojnë peizazhin e dëmtuar dhe përpiquni të lirojnë kështjellën e Princeshës Peach nga kthetrat e Mbretit Olly në këtë aventurë të mbushur me argëtim, vetëm në sistemin Nintendo Switch.

SKU: 124237 Kategori: , Etiketë: