Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Pokemon Mystery Dungeon Rescue Team Dx

7,050 L

  • Zgjohuni në botën e Pokemonit dhe zbuloni qëllimin tuaj të vërtetë.
  • Ky model përfshin jetëgjatësinë e baterisë prej afërsisht 4,5 – 9 orë.
  • Ndërtoni një ekip shpëtimi për të eksploruar biruca dhe për t’u përfshirë në luftime strategjike .
  • Mbi 400 qind Pokemon janë në dispozicion për t’u takuar dhe rekrutuar.
  • Kërkoni ndihmë nga lojtarët e tjerë ose merrni kërkesat e shpëtimit në internet duke përdorur një sistem fjalëkalimi jashtë linje.
  • Ky version shton Mega Evolution Pokemon, grafikë të mrekullueshëm të frymëzuar nga akuareli dhe më shumë.
SKU: 123510 Kategori: , Etiketë: