Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Pokemon Shield

7,990 L

7,990 L

Switch Pokemon Shield

7,990 L

  • Një gjeneratë e re e Pokemonit po vjen në sistemin Nintendo Switch. Filloni aventurën tuaj si një Trainer Pokemon duke zgjedhur një nga tre partnerët e rinj Pokemon: Grookey, Scorbunny ose Sobble. Pastaj filloni një udhëtim në rajonin e ri të Galar, ku do të sfidoni shqetësuesit e skuadres Yell, ndërsa zbuloni misterin që gjendet prapa  Pokémonave legjendar Zacian dhe Zamazenta!
  • Eksploroni Zonën e egër, një hapësirë të gjerë toke ku lojtari mund të kontrollojë lirisht kamerën.
  • Bashkohuni me tre lojtarë të tjerë lokalisht ose në internet në bashkëpunimin e ri për multiplayer Max Raid Battles * në të cilin lojtarët do të përballen me Pokemon gjigant dhe super të fortë të njohur si Dynamax Pokemon.
SKU: 122967 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim