Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Pokemon Shining Pearl

7,020 L

7,020 L

Switch Pokemon Shining Pearl

7,020 L

Eksploroni Grand Underground për të gërmuar sende dhe fosile Pokemon, ndërtoni një bazë sekrete dhe më shumë! Provoni stilin dhe ritmin tuaj në një Super Contest Show
Një aventurë e imagjinuar, tani për sistemin Nintendo SwitchTM Nisu për t’u përpjekur të bëhesh Kampion i Pokémon Leagu i rajonit Sinnoh

SKU: 126891 Kategori: ,