Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Puyo Puyo Tetris 2

3,550 L

3,550 L

Switch Puyo Puyo Tetris 2

3,550 L

Seria e lojërave të enigmave të dashura të Japonisë Puyo Puyo dhe ekskluziviteti i lojërave me famë botërore Tetris janë bashkuar përsëri për të ofruar edhe më shumë argëtim Puyo-popping dhe Tetrimino-pastrim në Puyo Puyo Tetris 2.
Luajtja është e lehtë: ndeshni 4 ose më shumë Puyos me të njëjtën ngjyrë ose plotësoni një linjë blloqesh për t’i pastruar ato nga bordi juaj dhe hidhni mbeturina në lojën e kundërshtarit tuaj. Por vëzhgoni atë që po vjen në rrugën tuaj gjithashtu.
Luani Puyo Puyo dhe Tetris tradicional … ose përzieni ato së bashku për të niveluar lojën tuaj. Jashtë linje ose në internet, do të keni shumë mënyra që ju lejojnë të luani ashtu siç dëshironi nga aventura me një lojtar në konkurrencën e shtratit kundrejt ndeshjeve të renditura në internet, dhe më shumë.
Krejt i ri Skill Battle prezanton aftësi të bazuara në karakter që mund të kthejnë shpejt tabelat në një ndeshje, plus kartat e artikujve për të fuqizuar ekipin tuaj.

SKU: 125581 Kategori: , Etiketë: