Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Shadowverse Champion’s Battle

5,850 L

5,850 L

Switch Shadowverse Champion’s Battle

5,850 L

Shijoni beteja intensive në këtë lojë me letra një-në-një – lojtarët përdorin tre lloje letrash për të ndërtuar strategji dhe për të luftuar për fitore; bëhuni mjeshtër duke luajtur letra me mjeshtëri, secili me aftësitë e veta, në kohën e duhur
Krijoni kuvertën tuaj përfundimtare – Ndërtoni kuvertën tuaj dhe përfshihuni në betejë me strategjitë që ndërtoni nga shtatë klasa të ndryshme, secila me veçoritë, kartat dhe aftësitë e veta unike; Mblidhni mbi 600 letra ndërsa përparoni nëpër histori
Luftoni me miqtë ose përballuni me lojtarë në të gjithë botën – Shijoni ndeshjet e renditura, ndeshjet falas dhe ndeshjet e lobit, madje merrni letra të reja dhe shkëmbeni kodet e kuvertës në lojën online; ju gjithashtu mund të luftoni miqtë tuaj përmes lojës lokale me valë
Takoni një kast shumëngjyrësh personazhesh – Fytyra të njohura nga anime Shadowverse janë të shumta, por do të takoni edhe të reja; thelloni lidhjen tuaj me miqtë tuaj ndërsa përfundoni kërkimet dhe shijoni jetën studentore

SKU: 127394 Kategori: , Etiketë: