Switch Sonic Mania Plus

3,390 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Sonic Mania Plus

3,390 L

  • Një aventurë krejt e re 2D Sonic që kalon në 60FPS të freskët me grafikë mahnitëse në stil retro.
  • Karaktere të shumtë për të luajtur ju japin mundësinë të levizni shumë shpejt si Sonic, të fluturoni si Tails, ose të fuqizoheni përmes pengesave të vështira me forcën e egër të Knuckles.
  • Ju mund të ri-jetoni Zërit e së kaluarës me një kthesë të re emocionuese në zonat klasike ndërsa luftoni kundër bosëve të rinj dhe ushtrisë së keqe robotike të Dr. Eggman.
  • Shkoni kokë më kokë me lojtarët në Modalitetin e Konkurrencës ose luani në Modalitetin e Bashkëpunimit me një mik.
SKU: 119699 Kategori: ,
Switch Sonic Mania Plus

3,390 L