Switch Spyro Reignited Trilogy

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Spyro Reignited Trilogy

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.

Mjeshtri origjinal i pjekjes është përsëri dhe ai është në lëvizje!

Djegie të njëjta të sëmura, i njëjti qëndrim i tymosur, tani të gjitha të shkallëzuara në HD mahnitëse.

Spyro po sjell nxehtësinë si kurrë më parë në koleksionin e lojërave Spyro ™ Reignited Trilogy.

Rindizni zjarrin me versionet e rimaktivuara të tre lojërave origjinale, Spyro ™ Dragon, Spyro ™ 2: Ripto’s Rage! dhe Spyro Year: Viti i Dragoit.

Eksploroni sferat e shtrira, ri-takoni personalitetet e zjarrta dhe rijetoni aventurën në lavdi plotësisht të rimaster.

Sepse kur ka një fushë që kërkon kursim, ka vetëm një drago për të thirrur.

SKU: 122344 Kategori: , Etiketë:
Switch Spyro Reignited Trilogy

Çmimi origjinal qe: 4,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,050 L.