Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Story Of Seasons Pioneers Of Olive Town

4,680 L

4,680 L

Switch Story Of Seasons Pioneers Of Olive Town

4,680 L

Kultivoni fermën dhe qytetin tuaj – zbutni shkretëtirën e gadishullit dhe ndërtoni fermën tuaj nga themeli; Mblidhni dhe përpunoni materiale për të përmbushur kërkesat dhe për të përmirësuar infrastrukturën e qytetit të ullirit, përmirësoni mjetet ose komisiononi veshje dhe pajisje të reja
Mekanikë të thjeshtë, lojë e thellë – fermerët e gjelbër mund të pushojnë lehtë me kthimin e fidanëve dhe mënyrën normale; lojtarët veteranë të gatshëm për të krijuar një fermë të zhurmshme do të gjejnë karakteristika dhe lehtësira të njohura me kthesa të reja në elementët e lojës klasike
Një fermë me mundësi të pafundme – pastroni tokën, riparoni objektet e vjetra dhe vendosni të reja kudo që e shihni të arsyeshme; niveloni aftësitë tuaja bujqësore dhe krijoni një larmi dekorimesh dhe lehtësish nga gardhe dhe ushqyes automatikë të bagëtive deri tek spërkatësit e kulturave
Gjithmonë ka diçka që po ndodh në qytetin e ullirit – merrni pjesë në festivalet lokale pasi qyteti merr jetë me mbi 200 ngjarje unike; njihni më mirë fqinjët tuaj dhe madje mund të gjeni dashurine ng një person të veçantë mes tyre

SKU: 126243 Kategori: , Etiketë: