Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch The Legend Of Zelda Breath of The Wild

8,190 L

8,190 L

Switch The Legend Of Zelda Breath of The Wild

8,190 L

Harrojeni gjithçka që dini për lojërat The Legend of Zelda.
Futuni në një botë zbulimesh, eksplorimesh dhe aventurash në Legjenda e Zeldës:

Breath of the Wild, një lojë e re që thyen kufijtë !

Udhëtoni nëpër fusha të mëdha, nëpër pyje dhe në majat e maleve ndërsa zbuloni se çfarë është bërë me mbretërinë e Hyrule në këtë aventurë mahnitëse në ajër të hapur.

Tani në Nintendo Switch, udhëtimi juaj është më i lirë dhe më i hapur se kurrë. Merrni sistemin tuaj kudo, dhe aventurën si Link, në çdo mënyrë që ju pëlqen.

SKU: 115889 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim