Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch The Legend Of Zelda Skyward Sword HD

7,490 L

7,490 L

Switch The Legend Of Zelda Skyward Sword HD

7,490 L

Përdorni kontrollet e lëvizjes që korrespondojnë me lëvizjet tuaja për lojë me shpatë më realiste, ose përdorni kontrolle vetëm me butona
Përjetoni historinë më të hershme në serinë Legend of Zelda dhe mësoni se si Link dhe Zelda fillimisht krijuan një lidhje legjendare

SKU: 126895 Kategori: ,