Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Tp-link TL-SG1005D (5-porta Gigabit)

2,490 L

2,490 L

Switch Tp-link TL-SG1005D (5-porta Gigabit)

2,490 L

Tp-link Tl-sg1005d

  • Plug and play – Instalim i thjeshtë pa konfigurim ose pa softuer të nevojshëm.
  • Ethernet Splitter – Lidhshmëria me routerin për lidhje shtesë me tela (laptop, tastierë lojrash, printer, etj).
  • 5 Porta Gigabit Ethernet – 5 10/100/1000 Mbps Gigabit negocim automatik portet RJ45 zgjerojnë shumë kapacitetin e rrjetit.
  •  Dizajn i Qetë pa Fan, Dizajn Desktopi.
  • E Besueshme- Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave.
  • Kursimi i energjisë deri në 80% – Rregullon automatikisht konsumin e energjisë sipas statusit të lidhjes dhe gjatësisë së kabllit.
  • Auto negociatë – Mbështet Auto-MDI / MDIX, duke eleminuar nevojën për kabllo kryqëzimi.
SKU: NESWI0001 Kategori: , Etiketë: