Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Tp-link Tl-sl1226p 26-port 10/100mbps Poe+

31,900 L

31,900 L

Switch Tp-link Tl-sl1226p 26-port 10/100mbps Poe+

31,900 L

Tp-link Tl-sl1226p

▪ Porta 24 × PoE + 10/100 Mbps RJ45.
▪ Buxheti i lartë i energjisë PoE me deri në 30 W për çdo port PoE dhe 250 W për të gjitha portet PoE *
▪ Diapazoni i transmetimit të të dhënave dhe energjisë së PoE deri në 250 m  **, ideal për sistemin e mbikëqyrjes
▪ Modaliteti i Prioritetit siguron përparësi të lartë të portave 1-8 për të garantuar cilësinë e aplikacioneve të ndjeshme si monitori i videos
▪ Modaliteti i Izolimit lejon ndarjen e trafikut të klientit me një klikim për siguri dhe performancë më të lartë.
▪ Plug dhe play, pa konfigurimin dhe instalimin e nevojshme.

SKU: A01002 Kategori: ,

Përshkrim

HARDWARE FEATURES
Interface
 • 24× PoE+ 10/100 Mbps RJ45 Ports
 • 2× 10/100/1000 Mbps RJ45 Ports
 • 2× Combo Gigabit SFP Slots
Network Media
 • 10BASE-T: UTP category 3, 4, 5 cable (maximum 100m)
  EIA/TIA-568 100Ω STP (maximum 100m)
 • 100BASE-TX: UTP category 5, 5e cable (maximum 100m)
  EIA/TIA-568 100Ω STP (maximum 100m)
 • 1000BASE-T: UTP category 5, 5e, 6 or above cable (maximum 100m)
  EIA/TIA-568 100Ω STP (maximum 100m)
 • 1000BASE-X MMF, SMF
Fan Quantity 2 Fans
Physical Security Lock Yes
Power Supply 100-240 VAC, 50/60 Hz
Backup Bandwidth 8.8 Gbps
Packet Forwarding Rate 6.5472 Mpps
PoE+ Ports(RJ45)
 • Standard: 802.3at/802.3af compliant
 • PoE Ports: Port 1 – Port 24
 • PoE Power Budget: 250 W
Mac Address Table 8 K
Jumbo Frame 10 KB
Switching Capacity 8.8 Gbps
Dimensions ( W x D x H ) 17.3 × 7.1 × 1.7 in (440 × 180 × 44 mm)
Max Power Consumption 18.32 W (220/50 Hz. no PD connected)
294 W (220/50 Hz. with 250 W PD connected)
Max Heat Dissipation 62.47 BTU/h (no PD connected)
1002.54 BTU/h (with 250 W PD connected)
SOFTWARE FEATURES
Advanced Features
 • Compatible With IEEE 802.3at/af Compliant PDs
 • Extend Mode (Up to 250m PoE power supply and data transmission)
 • Priority Mode
 • Isolation Mode
 • PD Detection
 • Intelligent Power Supply
 • Mac Address Auto-Learning and Auto-Aging
 • IEEE802.3x Flow Control
Transmission Method Store-And-Forward