Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch WarioWare Get It Together

5,850 L

5,850 L

Switch WarioWare Get It Together

5,850 L

Seria e pazakontë WarioWare vjen në sistemin Nintendo Switch
Merrni mbi 200 mikrolojëra—minilojëra të shpejta rrufe të mbushura me argëtim të furishëm—vetëm ose me miqtë*
Luaj Kooperativë në modalitetin Story ose provo Variety Pack për lojë komike dhe konkurruese
Zgjidhni një personazh dhe përdorni aftësitë e tyre të dallueshme për të përfunduar lojërat e vogla
Shlyeni monedhën në lojë dhe jepni artikuj personazheve për të përmirësuar statistikat e tyre

SKU: 127386 Kategori: , Etiketë: