Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë Gaming Razer Blackwidow Chroma Elite

24,990 L

(Mechanical US Layout, Yellow Switch)

– Ndërprerësi mekanik më i shpejtë për lojëra.

– Teknologjia e ndërprerësit Razer Yellow mund konkurrencën, “shpejtësi” në distancën e aktivizimit deri në 20%, që kërkon 45 G forcë.

– Ideal për lojëra me ritëm të shpejtë që kërkojnë shtypje tastesh me shpejtësi të lartë.

S’ka stok

SKU: 123575 Kategori: , Etiketë:
  • Sinkronizohet plotësisht me lojërat e njohura, pajisjen Razer, Philips Hue dhe pajisjet nga 30+ partnerë.
  • Mbështet 16.8 milion ngjyra në tastet individualisht të ndriçuar.
  • Makrot plotësisht të programueshme: Razer Hypershift lejon që të gjitha tastet dhe kombinimet e shtypjes së tasteve të ribëhen për të ekzekutuar komandat komplekse.
  • Pushim kyçi dore ergonomik, magnetik: Bërë prej lëkure prej pelushi për të maksimizuar komoditetin gjatë seancave të zgjatura të lojërave.
  • Ndërtim i qëndrueshëm: Mbështet deri në 80 milion klikime; e bërë nga pllaka e sipërme metalike e klasës ushtarake.