Tastierë Gaming Razer BlackWidow V3

142,999 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë Gaming Razer BlackWidow V3

142,999 L

(Tenkeyless Mechanical, Green Switch)

Tastierë mekanike Razer Green.
-Dëgjoni dhe ndjeni përgjigjen e shpejtë për çdo goditje të tasteve që bëni, me një dizajn klasik që ofron një performancë të optimizuar dhe rivendosjen e pikëve për një performancë më të mirë kur luani.

SKU: 124926 Kategori: , Etiketë:
  • Faktori i formës kompakte.
  • Dizajni lejon pozicionimin më të lehtë për të marrë konfigurimin e duhur dhe është ideal për lojtarët që preferojnë një desktop minimalist.
  • Taste plotësisht të programueshëm.
  • Bëni performancën dhe lojërat tuaja më efikase duke hartuar funksionet tuaja të dëshiruara përmes Razer Synapse 3.
  • Krijoni dhe ruani profile dhe makro unike.
  • Ndërtim i qëndrueshëm: Mbështet deri në 80 milion klikime;
  • E bërë nga pllaka e sipërme metalike e klasës ushtarake
Tastierë Gaming Razer BlackWidow V3

142,999 L