Tastierë Gaming Razer Cynosa Chroma V2

9,799 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Tastierë Gaming Razer Cynosa Chroma V2

9,799 L

Tastierë Gaming Razer Cynosa Chroma V2

Ngjyrosni lojën tuaj në një dritë vërtet gjithëpërfshirëse me Razer Cynosa V2 – tastiera thelbësore e lojrave RGB. Me ndriçim të personalizueshëm në çdo çelës, shikojeni atë të gjallërohet ndërsa luani me tituj të integruar në Chroma dhe përqafoni një përvojë lojrash nga e cila nuk do të doni kurrë të largoheni.
Me ndriçim premium për çelës që ofron një thellësi më të madhe të personalizimit RGB, çdo goditje e tasteve që bëni në Razer Cynosa V2 është gjithashtu e qetë dhe e zbutur, duke e bërë atë shumë të rehatshëm për t’u përdorur për lojëra me orë të gjata.

SKU: 124472 Kategori: , Etiketë:

Tastierë Gaming Razer Cynosa Chroma V2

  • Performanca e Lojërave Gjithë-Përfshirëse: Në gjendje të ekzekutojë deri në dhjetë komanda në të njëjtën kohë me integrimin e integruar të anti-fantazmave të tasteve.
  • Sinkronizohet plotësisht me lojërat e njohura, pajisjen Razer, Philips Hue dhe pajisjet nga 30+ partnerë; mbështet 16.8 milion ngjyra në çelësat individualisht të ndriçuar
  • Dizajni rezistent ndaj derdhjes: I ndërtuar për t’i bërë ballë spërkatjeve më të rastësishme të lëngjeve
  • Makrot plotësisht të programueshme: Razer Hypershift lejon që të gjitha çelësat dhe kombinimet e shtypjes së tasteve të ribëhen për të ekzekutuar komandat komplekse
  • Ndërtim i qëndrueshëm: Mbështet deri në 80 milion klikime me një garanci prej 2 vjetësh të prodhuesit
Tastierë Gaming Razer Cynosa Chroma V2

9,799 L