Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Tastierë Gaming Razer Cynosa Lite US

4,490 L

4,490 L

Tastierë Gaming Razer Cynosa Lite US

4,490 L

Performanca e Lojërave Gjithë-Përfshirëse:

Në gjendje të ekzekutojë deri në dhjetë komanda në të njëjtën kohë me integrimin e tasteve anti-fantazma.

SKU: 123330 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Dizajn rezistent ndaj derdhjes:
    -I ndërtuar për t’i bërë ballë spërkatjeve më të rastësishme të lëngjeve.
  • Makrot plotësisht të programueshme:
    – Razer Hypershift lejon që të gjitha tastet dhe kombinimet e shtypjes së tasteve të ribëhen për të ekzekutuar komandat komplekse.
  • Ndërtim i qëndrueshëm:
    – Mbështet deri në 80 milion klikime me një garanci prej 2 vjetësh të prodhuesit.