Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Tastierë Gaming Razer Huntsman Tournament.

18,990 L

18,990 L

Tastierë Gaming Razer Huntsman Tournament.

18,990 L

 Linear Tenkeyless Optical Mechanical US (Red Switches)

– Më shpejt se tastet mekanike tradicionale!

– Teknologjia Razer Linear Optical switch aktivizon me bazë rreze optike, duke regjistruar presat kryesore me shpejtësinë e dritës (15-30% distancë më e shkurtër e aktivizimit sesa tastet e tjerë linearë në 1.0 milimetër)

SKU: 122805 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

 • Sinkronizohet plotësisht me lojërat e njohura, pajisjen Razer, Philips Hue dhe pajisjet nga 30+ partnerë;
  – mbështet 16.8 milion ngjyra në tastet individualisht të ndriçuar
 • Cilësia, ndërtim i aluminit:
  -Mbuluar me një kornizë të sipërme mat, alumini për rritjen e integritetit strukturor.
 • Dizajn i gatshëm për turne:
  -Një dizajn pa kapelë me një kabllo USB-C të ndashme siguron një faktor të formës portabël për lojtarët në lëvizje.
 • Keypaps PBT me dy goditje rezistente ndaj vajit:
  -Bërë nga PBT me cilësi të lartë për një përfundim më të qëndrueshëm dhe të strukturuar.
 • Makrot plotësisht të programueshme:
  -Razer Hypershift lejon që të gjitha tastet dhe kombinimet e shtypjes së tasteve të ribëhen për të ekzekutuar komandat komplekse.