Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Tastierë Gaming Razer Ornata V2 US

13,989 L

13,989 L

Tastierë Gaming Razer Ornata V2 US

13,989 L

‘- Shkrirja e reagimeve të këndshme dhe klikuese të një tasti mekanik me ndjesinë e njohur dhe të zbutur të një tastiere konvencionale,

– Çdo goditje e tasteve që bëni në Razer Ornata V2 është sa e kënaqshme aq edhe e saktë.

– Razer Ornata V2 ka shtuar kontrollet që mund të konfigurohen në pushoni, luani, anashkaloni dhe shkulni gjithçka, nga shkëlqimi te vëllimi

– Komoditeti i fundit ndërsa kënaqeni në argëtimin tuaj.

SKU: 124432 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Siguron reagimin e prekshëm të shtypjes mekanike të tastitit në një tast të rehatshëm, të mbështjellë me butë, me membranë, gome të përshtatshme për lojëra
  • Sinkronizohet plotësisht me lojërat e njohura, pajisjen Razer, Philips Hue dhe pajisjet nga 30+ partnerë; mbështet 16.8 milion ngjyra në taste individualisht të ndriçuar.
  • Mbështetje plotësisht e programueshme makro:
  • Razer Hypershift lejon që të gjitha tastet dhe kombinimet e shtypjes së tastierës të ribëhen për të ekzekutuar komandat komplekse.
  • Pushim dore Ergonomik, Magnetik:
  • Bërë prej lëkure me prekje të butë për të maksimizuar komoditetin gjatë sesioneve të zgjatura të lojërave, me magnet të integruar për rreshtim të përshtatshëm
  • Konfigurohet plotësisht për rregullimin e pauzës, lojës, volumit dhe madje edhe të ndriçimit
  • Ndërtim i qëndrueshëm: Mbështet deri në 80 milion klikime.